follow us on google news

Affidea: Πολλαπλή βράβευση στα Healthcare Business Awards 

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Affidea Ελλάδος, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των Healthcare Business Awards 2023, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum Athens.

Τα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Συγκεκριμένα, η Affidea Ελλάδος ξεχώρισε για τη δράση της στον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και κέρδισε:

  • Βραβείο Silver για την εξαιρετική επιχειρηματική επίδοση με βάση τις νέες επενδύσεις που πραγματοποίησε στην Ελλάδα και την ανάπτυξη που σημείωσε με ευρωπαϊκή σφραγίδα
  • Βραβείο Silver για την ποιότητα των παρεχόμενων  υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας  Φροντίδας που ανοίγει νέους δρόμους στη φροντίδα των εξεταζόμενων
  • Βραβείο Bronze για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας Κατ’ οίκον που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών

Η Affidea, με 32 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη και 18 στην Ελλάδα, είναι ο μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών Διαγνωστικής Απεικόνισης και Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 15 χώρες και περισσότερα από 330 ιατρικά κέντρα. Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, με συνεχή επέκταση δικτύου, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων και κυρίως εξειδικευμένο επιστημονικό δυναμικό. Οι επενδύσεις από τον Όμιλο Affidea είναι μείζονος σημασίας για τον χώρο της Υγείας, καθώς πιστοποιεί το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον του ευρωπαϊκού Ομίλου για την Ελλάδα.

Η Affidea, έχοντας ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό, εφαρμόζει διαδικασίες που αποσκοπούν στη διαφύλαξη της ασφάλειας των εξεταζόμενων και παράλληλα στη διασφάλιση του καλύτερου δυνατού ιατρικού αποτελέσματος. Παράλληλα, εστιάζει στην αλλαγή κουλτούρας της εξεταστικής διαδικασίας, με στόχο τη μετάβαση στο μοντέλο του «έξυπνου» διαγνωστικού κέντρου με digital και paperless διαδικασίες, μεγιστοποιώντας το επίπεδο εξυπηρέτησης και περιορίζοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Τα βραβεία παρέλαβαν κατά σειρά

  • η Εμπορική Διευθύντρια κα Μαρουσώ Τρέσσου,
  • η Marketing & Communications Manager κα Χρύσα Σπυροπούλου με τον
  • Sales Manager B2B κο Γιάννη Μπόθο και
  • o Operations & Sales Area Manager κος Αστέριος Ζιωγάνας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις τρεις βραβεύσεις που λάβαμε στα Healthcare Business Awards 2023, καθώς αποτελούν αναγνώριση της συνεχούς αφοσίωσής μας στην καινοτομία και την ποιότητα των υπηρεσιών μας με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα την αποστολή μας που είναι η άριστη φροντίδα των εξεταζόμενων και η απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για την αναγνώριση του έργου μας». 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της φαρμακευτικής αγοράς, της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, κοινωφελών οργανισμών και συλλόγων ασθενών, για να τιμήσουν τις υψηλές διακρίσεις προσφοράς στην Υγεία, την Επιστήμη και την Κοινωνία, για τη χρονιά που πέρασε.  

Σχετικά με τον Όμιλο Affidea 

Ο Όμιλος Affidea αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ευρώπη με δραστηριότητα σε 15 χώρες.

Στην Ελλάδα λειτουργεί από το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους, μέσω ενός Πανελλαδικού Δικτύου Διαγνωστικών Κέντρων, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

Ο Όμιλος Affidea εφαρμόζει κατ’ αποκλειστικότητα το πρόγραμμα βελτιστοποίησης της δόσης ακτινοβολίας Dose Excellence κατά τη διενέργεια της αξονικής τομογραφίας. Όλα τα κέντρα είναι πιστοποιημένα κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και τα βιοπαθολογικά εργαστήρια διαπιστευμένα από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) κατά το ISO 15189. 

Η αρτιότητα του σύγχρονου εξοπλισμού, η επιβεβαιωμένη αξιοπιστία και η διεθνής αναγνώριση των αποτελεσμάτων του Ομίλου Affidea καταδεικνύονται από τις διακρίσεις και τις στρατηγικές συνεργασίες του στο χώρο της υγείας.

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Πρωταθλητές οι έφηβοι μας στην παχυσαρκία, την έλλειψη άσκησης και την ανθυγιεινή διατροφή, όπως δείχνει νέα έρευνα

Κακά μαντάτα φέρνει η νέα έρευνα του ΠΟΥ, σε συνεργασία με το ΕΠΙΨΥ για την υγεία των εφήβων, με την Ελλάδα να είναι 2η στην παχυσαρκία των 15χρονων εφήβων, 40η στις 44 χώρες στην έλλειψη άσκησης και στην 4η χαμηλότερη θέση στην κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Σχετικά Άρθρα

Διαγνωστικά Κέντρα
Medly Newsroom

Η Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons

Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, εντάσσεται στο ΔΕΗ myRewards Coupons, το πρόγραμμα επιβράβευσης της ΔΕΗ που εξασφαλίζει ειδικά

Διαγνωστικά Κέντρα
Medly Newsroom

Η Affidea τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών

Η Affidea, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία της με την φαρμακευτική βιομηχανία, συμμετέχει σε περισσότερες από 400 καινοτόμες φαρμακευτικές κλινικές μελέτες πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες παρουσίας.

Skip to content