follow us on google news

GENESIS Pharma: Στηρίζει τους σκοπούς του Race for the Cure®

Συμμετείχε στον Αγώνα ως χορηγός και μετέτρεψε τα 300 χλμ που διένυσε συνολικά η ομάδα δρομέων της σε έμπρακτη ενίσχυση του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Ακόμη μια χρονιά, η GENESIS Pharma στήριξε ως χορηγός τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure® της περασμένης Κυριακής (01.10.2023), που αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας. 

Στον Αγώνα συμμετείχε με 100 δρομείς και η ομάδα εθελοντών της GENESIS Pharma, που έδωσε το παρών για πρώτη φορά στο Race for the Cure® το 2014. Ο καθένας συνέβαλε με την ατομική του συμμετοχή στην ενίσχυση της προσφοράς προς τον Σύλλογο «Άλμα Ζωής», καθώς για κάθε χιλιόμετρο που κάλυψαν συνολικά οι δρομείς, η εταιρεία προσέφερε περαιτέρω άμεση ενίσχυση στο Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του Συλλόγου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους, συγγενείς και φίλους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας και ενισχύουν με την παρουσία τους εδώ και τόσα χρόνια τους συμβολικούς αλλά και τους ουσιαστικούς σκοπούς αυτού του Αγώνα. Είναι για όλους μας, σε προσωπικό επίπεδο, ένας ακόμη τρόπος να εκφράσουμε την υποστήριξή μας στις γυναίκες που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται και να ενισχύσουμε το σημαντικό έργο του Άλμα Ζωής ενάντια στον καρκίνο του μαστού».   

Η μακροχρόνια παρουσία της GENESIS Pharma στο Greece Race for the Cure® εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης και εθελοντισμού που υλοποιεί και πλέον μετρά περισσότερες από δυο δεκαετίες. Το πρόγραμμα εστιάζει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα υγείας και στην ενίσχυση συλλόγων ασθενών και φορέων που προσφέρουν έργο στήριξης σε πάσχοντες, σε ενέργειες υποστήριξης παιδιών και νέων που αφορούν κυρίως θέματα εκπαίδευσης και ίσων ευκαιριών, καθώς και σε ευρύτερες δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτες ομάδες, με συνολικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Σχετικά με τη GENESIS Pharma:

Η GENESIS Pharma υπήρξε μια από τις πρώτες φαρμακευτικές εταιρείες σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα, βάσει κύκλου εργασιών. Μέσω των μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών της με μερικές από τις κορυφαίες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες που πραγματοποιούν σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη θεραπειών αιχμής, η GENESIS Pharma έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων και υψηλής θεραπευτικής αξίας φαρμακευτικών προϊόντων για περισσότερες από 30 σοβαρές και σπάνιες ασθένειες. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στην πολλαπλή σκλήρυνση, ενώ σημαντικό είναι το εύρος καινοτόμων θεραπειών που διαθέτει για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες, απειλητικές μορφές καρκίνου, αλλά και σπάνια γενετικά νοσήματα. Δραστηριοποιείται, επίσης, στη δερματολογία, τη ρευματολογία, τη νεφρολογία, τη γαστρεντερολογία και την καρδιολογία. Περισσότερα στο www.genesispharma.com

Σχετικά με το Άλμα Ζωής και το Greece Race for the Cure®:  

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Βασικοί άξονες λειτουργίας του είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ενδυνάμωση και η ψυχοκοινωνική στήριξη των ασθενών με καρκίνο μαστού. Αριθμεί πάνω από 2.500 μέλη, ενώ διαθέτει ένα μεγάλο σώμα εκπαιδευμένων εθελοντριών, βοηθώντας εκατοντάδες γυναίκες από όλη την Ελλάδα. Ο Συμβολικός Αγώνας Δρόμου και Περίπατος Greece Race for the Cure® που διοργανώνει κάθε χρόνο αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στη χώρα μας και το 2ο σε μέγεθος Race for the Cure® σε ολόκληρο τον κόσμο. Με τα καθαρά έσοδα του Αγώνα το «Άλμα Ζωής» υλοποιεί έναν σημαντικό αριθμό προγραμμάτων. Περισσότερα για τον Σύλλογο μπορείτε να βρείτε εδώ: www.almazois.gr.

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Η ελληνική dream team για τον καρκίνο του παγκρέατος

Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι σχετικά σπάνιος, καθώς καταγράφονται περίπου 7 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, άρα στην Ελλάδα έχουμε περίπου 770 νέα περιστατικά τον χρόνο. Η χειρουργική τους αντιμετώπιση είναι δύσκολη λόγω των ιδιομορφιών του παγκρέατος που βρίσκεται πολύ κοντά σε ζωτικά αγγεία του οργανισμού. Ωστόσο ακόμα και περιστατικά που βαφτίζονται «ανεγχείρητα», μπορούν να αντιμετωπιστούν από την κορυφαία εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Μητέρα» και της οποίας ηγείται ο Χειρουργός Γρηγόρης Τσιώτος.

Σχετικά Άρθρα

Skip to content