follow us on google news

H ΒΙΑΝΕΞ στη 2η θέση της κορυφαίας λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα

Σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand που αφορούσε όλους τους κλάδους της οικονομίας

Η ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα σε όλους τους κλάδους στην κατάταξη των πιο ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2024, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για τη ΒΙΑΝΕΞ, καθώς υπογραμμίζει τον ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια στον κλάδο του φαρμάκου. Η ΒΙΑΝΕΞ προσφέρει διαχρονικά εργασιακή σταθερότητα και ασφάλεια, άριστο περιβάλλον εργασίας, στοχευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης του προσωπικού της, καθώς και εξαιρετικές δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης. Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας αποτελεί η προσέλκυση και επιλογή, η διατήρηση, αλλά και η περαιτέρω αναβάθμιση του υψηλού επιπέδου των εργαζομένων της.

H ΒΙΑΝΕΞ επενδύει σε ενέργειες που ενισχύουν το employer branding μέσω προγραμμάτων προσέλκυσης εργαζομένων. Υλοποιεί ενέργειες ένταξης νέων εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της δομής της και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολλέγια της χώρας για τον σκοπό αυτό, παρέχοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης, και δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης σε νέους επιστήμονες.

Κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης για την απονομή της διάκρισης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/6 παρουσία της Διοίκησης της ΒΙΑΝΕΞ και στελεχών της Randstad, ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, ανέφερε σχετικά: «Για εμάς, στη ΒΙΑΝΕΞ, οι άνθρωποι παραμένουν στο επίκεντρο και αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας.

Επιδιώκουμε άλλωστε διαρκώς να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε τις συνθήκες για όλους με κάθε δυνατό τρόπο. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μια χρονιά το όραμα μας για ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, αξιοκρατία, και φυσικά φροντίδα προς τον άνθρωπο, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται και μάλιστα ανάμεσα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, μέσα από την κορυφαία έρευνα RandstadEmployerBranding».

Η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάδος, σχολίασε, «Με μεγάλη χαρά, εκ μέρους όλης της ομάδας της Randstad, συγχαίρω την εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην έρευνα Randstad Employer Brand. Η υψηλή αυτή διάκριση αναδεικνύει την προσήλωσή της στην ανάπτυξη μιας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας και τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος. Παρατηρούμε με χαρά τις ελληνικές εταιρείες να επιτυγχάνουν διακρίσεις σε έναν τόσο σημαντικό τομέα, όπως το employer branding, ειδικά σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο εύθραυστο και ανταγωνιστικό. Η ισχυρή εικόνα ενός εργοδότη αποτελεί ανεκτίμητο πλεονέκτημα, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην ικανότητα των εταιρειών να προσελκύουν και να διατηρούν κορυφαία ταλέντα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της ΒΙΑΝΕΞ για την εξαιρετική αυτή επιτυχία, η οποία υπογραμμίζει τη σταθερή πορεία της εταιρείας προς την αριστεία στον τομέα του employer branding.».

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Η ελληνική dream team για τον καρκίνο του παγκρέατος

Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι σχετικά σπάνιος, καθώς καταγράφονται περίπου 7 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, άρα στην Ελλάδα έχουμε περίπου 770 νέα περιστατικά τον χρόνο. Η χειρουργική τους αντιμετώπιση είναι δύσκολη λόγω των ιδιομορφιών του παγκρέατος που βρίσκεται πολύ κοντά σε ζωτικά αγγεία του οργανισμού. Ωστόσο ακόμα και περιστατικά που βαφτίζονται «ανεγχείρητα», μπορούν να αντιμετωπιστούν από την κορυφαία εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Μητέρα» και της οποίας ηγείται ο Χειρουργός Γρηγόρης Τσιώτος.

Σχετικά Άρθρα

Sustainability
Medly Newsroom

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Εγκαίνια των ανακαινισμένων χώρων στο Γ. Ν. Πρέβεζας 

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε τελετή εγκαινίων για τους ανακαινισμένους χώρους υγιεινής θαλάμων ασθενών, ένα έργο που υλοποιήθηκε μετά από δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι

Skip to content