follow us on google news

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών εντάσσεται στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι η πρώτη επιχείρηση από τον χώρο των υπηρεσιών που εντάσσεται στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αποτελεί πλέον την πρώτη επιχείρηση-Υποστηρικτή από το χώρο της παροχής υπηρεσιών που συμμετέχει στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, τον πρωτοπόρο φορέα προαγωγής της ελληνικότητας στο ελληνικό επιχειρείν.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, που πρεσβεύει και προάγει διαχρονικά την ελληνικότητα στην ελληνική υγεία, αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή τη σημασία της πρωτοβουλίας και βρέθηκε στο πλευρό της. 

Ο θεσμός του Υποστηρικτή, σχεδιάστηκε ακριβώς για αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις, που έχουν έδρα και ιδιοκτησία στην Ελλάδα, προσφέρουν και μεγιστοποιούν την υπεραξία στην ελληνική επιχειρηματικότητα και την οικονομία, κάτι που ταίριαζε απόλυτα στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, το μόνο πλέον ελληνικό όμιλο υγείας στη δευτεροβάθμια περίθαλψη. 

Σκοπός της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ καλούνται να συμμετέχουν όλες οι παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρείες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών εντάσσεται στην πρωτοβουλία, και είναι ο πρώτος «πλατινένιος» Υποστηρικτής της, που του εξασφαλίζει τη συμμετοχή σε συζητήσεις που αφορούν στη δημόσια παρέμβαση και διαβούλευση για τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου και σε δράσεις συνεργασίας της πρωτοβουλίας. 

H νέα συνεργασία των δύο μερών έρχεται να ενισχύσει την υπάρχουσα συνέργεια, στο πλαίσιο της οποίας οι 7.000 εργαζόμενοι, στις 70 και πλέον αμιγώς ελληνικές παραγωγικές εταιρίες-μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποκτούν ειδική πρόσβαση και σειρά αποκλειστικών προνομίων και καλύψεων σε όλες τις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Η νέα αυτή σύμπραξη με τον υψηλό συμβολισμό της συντελείται για την ενίσχυση και μεγιστοποίηση των συνεργασιών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με εταιρίες που προέρχονται από τον κλάδο παροχής υπηρεσιών και με το ίδιο σθένος συμμερίζονται το όραμα της κοινότητας για την υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. 

Στο πλαίσιο της υπογραφής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, δήλωσε: 

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αποτελούμε την πρώτη εταιρεία, που εντάσσεται στην πρωτοβουλία με τη μορφή του Υποστηρικτή, και μάλιστα στην κορυφαία βαθμίδα αυτού του νέου θεσμού, για τον οποίο και δουλέψαμε μαζί με την οικογένεια της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα τελευταία έτη. Από σήμερα, λοιπόν, προχωράμε μαζί, και η υπογραφή της ένταξής μας θα δώσει περεταίρω ώθηση σε κοινές πρωτοβουλίες και δράσεις, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για την ελληνική κοινωνία και επιχειρηματικότητα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κ. Άγις Πιστιόλας  σημείωσε: 

«Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι ο πρώτος Υποστηρικτής της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Μια πρωτοπόρος κοινότητα Ελλήνων επιχειρηματιών όπου πραγματοποιούνται συνέργειες σε όλο το εύρος των εταιρικών δραστηριοτήτων των εταιριών/μελών συνδέοντας και τα στελέχη μεταξύ τους. Ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και η ομάδα του έδειξαν από την πρώτη στιγμή πολιτική και κοινωνική ευαισθησία. Στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θέλουμε τους καλύτερους και τους πιο ελλαδικούς. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Ως ο μεγαλύτερος αμιγώς ελληνικός όμιλος σε υπηρεσίες υγείας, τον ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στην πρωτοβουλία».

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Η ελληνική dream team για τον καρκίνο του παγκρέατος

Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι σχετικά σπάνιος, καθώς καταγράφονται περίπου 7 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, άρα στην Ελλάδα έχουμε περίπου 770 νέα περιστατικά τον χρόνο. Η χειρουργική τους αντιμετώπιση είναι δύσκολη λόγω των ιδιομορφιών του παγκρέατος που βρίσκεται πολύ κοντά σε ζωτικά αγγεία του οργανισμού. Ωστόσο ακόμα και περιστατικά που βαφτίζονται «ανεγχείρητα», μπορούν να αντιμετωπιστούν από την κορυφαία εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Μητέρα» και της οποίας ηγείται ο Χειρουργός Γρηγόρης Τσιώτος.

Σχετικά Άρθρα

Ιδιωτικά Νοσκομομεία
Medly Newsroom

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών και το Imperial College Healthcare NHS Trust Ενώνουν τις Δυνάμεις τους

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχώρησε στη σύναψη διεθνούς συμφωνίας ενώνοντας δυνάμεις με το κορυφαίο παγκοσμίως σε επιστήμη εμπειρία και τεχνογνωσία ίδρυμα Imperial College Healthcare NHS Trust.

Sustainability
Medly Newsroom

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Δωρεά στα ιατρεία του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη

Στη  δωρεά ενός υπερσύγχρονου διαγνωστικού ιατρικού μηχανήματος για τον εξοπλισμό των Κεντρικών Ιατρείων του Πυροσβεστικού Σώματος στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ως αρωγός στο έργο του

Skip to content