follow us on google news

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Στρατηγική συνεργασία με την AEGEAN και τον Όμιλο Βιοιατρική για τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε επιβάτες

Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2020 - Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προχωρά σε στρατηγική σύμπραξη με την AEGEAN και τον Όμιλο Βιοιατρική, προσφέροντας τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου COVID-19 στους επιβάτες της μεγαλύτερης ελληνικής αεροπορικής εταιρείας.

Έχοντας ως προτεραιότητα τον περιορισμό της πανδημίας στη χώρα μας αλλά και την περαιτέρω ασφάλεια των μετακινήσεων, μέσω αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, δίδεται η δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες της AEGEAN που διαθέτουν εισιτήριο, ακόμη και για ταξίδι μήνες από τώρα, να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.aegeanair.com & www.olympicair.com και να προγραμματίσουν το τεστ διαγνωστικού ελέγχου, το σημείο, την ημέρα, αλλά και την ώρα που επιθυμούν, μέσω μίας απλής διαδικασίας.

Με την επιλογή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τη διενέργεια του διαγνωστικού τέστ, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα νοσοκομεία του δικτύου του, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή να μεταβούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους «Covid  – 19 Testing Points”, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», αντίστοιχα, ώστε να πραγματοποιήσουν την εξέταση.

Τονίζεται ότι με γνώμονα τη διαφύλαξη της υγείας των ασθενών και των συνοδών, αλλά και την ασφάλεια του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού, σε όλες τις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνεχίζεται η πλήρης εφαρμογή και η τακτική επικαιροποίηση των αυστηρών μέτρων και πρωτοκόλλων εισαγωγής και παραμονής που έχουν θεσπιστεί, τα οποία θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται για όσο διάστημα χρειαστεί.

Με αφορμή τη συνεργασία των τριών ελληνικών εταιρειών, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Σε μία περίοδο που η χώρα μας, αλλά και όλος ο πλανήτης δοκιμάζεται καθολικά, αποτελεί ευθύνη όλων μας να συνεισφέρουμε, ουσιαστικά, προς αυτήν την κατεύθυνση. Η σημερινή σύμπραξη του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ με την AEGEAN και τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα συνέργειας ελληνικών εταιρειών, οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό και τη γρήγορη έξοδο της χώρας, μας από την πανδημία».

«Στην AEGEAN θέλουμε να είμαστε κοντά στους επιβάτες μας, προσφέροντας νέες δυνατότητες και προσφορές μέσα από νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα σήμερα που τα ταξίδια τους είναι περιορισμένα λόγω της πανδημίας. Έτσι, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ εξασφαλίσαμε για οποιονδήποτε έχει ένα εισιτήριο μαζί μας, ακόμη και για ταξίδι μήνες από τώρα, την επιλογή να κλείσουν μέσω της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιώντας μόνο τα μίλια τους, ή με ειδικές τιμές, διαγνωστικά τεστ σε μεγάλο αριθμό σημείων στη χώρα μας. Τα ραντεβού για τα διαγνωστικά τεστ μπορεί να προγραμματιστούν, είτε επειδή τους ζητείται από τις χώρες προορισμού (συνήθως 72 ώρες πριν), είτε ανεξάρτητα από το ταξίδι, απλώς επειδή το επιθυμούν για προσωπικούς λογούς και θέλουν να αξιοποιήσουν τις προσφορές», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ. Δημήτρης Γερογιάννης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ κ. Γεώργιος Σπανός, δήλωσε σχετικά: «Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, έχοντας διενεργήσει πάνω από 100.000 τεστ από την αρχή της πανδημίας, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα Ελέγχου Covid-19 στη χώρα. Ο Όμιλος από την πρώτη στιγμή στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, προσφέροντας ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Είμαστε περήφανοι για τη σύμπραξη αυτή, που φέρνει τρεις μεγάλες ελληνικές εταιρίες κοντά, με στόχο την ασφάλεια των μετακινήσεων των πολιτών αλλά και την προάσπιση της υγείας τους».


Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες:

Σάββας Καραγιάννης, Communications Manager, Γενική Διεύθυνση Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Ομίλου Ιατρικού Αθηνών
Τηλ.:210 6287236, E-mail: s.karagiannis@iatriko.gr

Πηγη: iatriko.gr

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Η ελληνική dream team για τον καρκίνο του παγκρέατος

Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι σχετικά σπάνιος, καθώς καταγράφονται περίπου 7 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, άρα στην Ελλάδα έχουμε περίπου 770 νέα περιστατικά τον χρόνο. Η χειρουργική τους αντιμετώπιση είναι δύσκολη λόγω των ιδιομορφιών του παγκρέατος που βρίσκεται πολύ κοντά σε ζωτικά αγγεία του οργανισμού. Ωστόσο ακόμα και περιστατικά που βαφτίζονται «ανεγχείρητα», μπορούν να αντιμετωπιστούν από την κορυφαία εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Μητέρα» και της οποίας ηγείται ο Χειρουργός Γρηγόρης Τσιώτος.

Σχετικά Άρθρα

Skip to content