follow us on google news

Τα 7 καλύτερα αδυνατίσματος του 2022

Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας παρουσιάσουμε τα 7 καλύτερα χάπια αδυνατίσματος αλλά και ένα επαναστατικό σκεύασμα σε σκόνη που ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε πάρα πολλά και μετά από μεγάλη μελέτη. Θα δούμε αναλυτικά το καθένα και θα σας δώσουμε σημαντικές πληροφορίες.

Το αδυνάτισμα, όπως ξέρουμε, είναι μια διαδικασία που όλοι μπαίνουμε κατά καιρούς, όταν βλέπουμε το σώμα μας να αλλάζει και τα ρούχα μας πια να μη μας κάνουν. Συνήθως συμβαίνει μετά το καλοκαίρι, μετά τα χριστούγεννα ή το πάσχα, ή μετά από κάποια εγκυμοσύνη.

‘Οπως όλοι λοιπόν έχουμε διαπιστώσει, πρόκειται για μια διαδικασία δύσκολη, χρονοβόρα, με πολλές στερήσεις. Τις περισσότερες μάλιστα φορές δεν βλέπουμε αποτελέσματα, ή δεν βλέπουμε τα αποτελέσματα που πιστεύαμε και περιμέναμε.

Σε αυτή τη φάση μερικοί τα παρατάνε και άλλοι εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στα χάπια αδυνατίσματος ή όπως τα λέμε αλλιώς, συμπληρώματα δίαιτας.

Αυτά παρεμβαίνουν σε κάποιες διαδικασίες του οργανισμού μας, όπως είναι ο μεταβολισμός, η ενέργεια, η όρεξη, και επιταχύνουν το έργο μας και τα αποτελέσματά του. Μπορούμε λοιπόν να τα θεωρήσουμε συμμάχους μας, και να μάθουμε ποια προϊόντα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν στην αγορά αξίζουν πραγματικά και φέρνουν αποτέλεσμα.

Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν τα κατά την αξιολόγησή μας κορυφαία συμπληρώματα αδυνατίσματος που κυκλοφορούν και είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειαστεί να σπαταλήσετε χρόνο για έρευνες στο διαδίκτυο αφού αυτό το έχουμε κάνει εμείς για εσάς. Θα επιλέξετε μόνο ανάμεσα σε αυτά τα 7+1 ποιο ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες, στη δική σας προσωπικότητα και στη φυσική σας κατάσταση.

Πριν όμως κάνουμε την αναφορά για το καθένα ξεχωριστά και τα αναλύσουμε λεπτομερειακά, θα δούμε ποια στοιχεία χαρακτηρίζουν αυτά τα προϊόντα, τί τα διαφοροποιεί από τα άλλα και γενικά τη φιλοσοφία τους.

Τί θα εξετάσουμε λοιπόν στα συγκεκριμένα χάπια αδυνατίσματος:

Επισκόπηση

 1. Τα συστατικά που περιέχουν
 2. Τον τρόπο που λειτουργούν
 3. Τα πλεονεκτήματά τους
 4. Τα μειονεκτήματά τους
 5. Πιθανές παρενέργειες που υπάρχουν

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα αναλύσουμε για το κάθε ένα συμπλήρωμα ξεχωριστά, για να είναι πιο ξεκάθαρη και πιο συγκεκριμένη η τελική επιλογή σας.

Με ποιό τρόπο λειτουργούν τα χάπια αδυνατίσματος ;

Σχεδόν με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν όλα τα συμπληρώματα αδυνατίσματος. Επιδιώκουν όλα να ενισχύσουν τον μεταβολισμό, να καταστείλουν την όρεξη και να απορροφήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους υδατάνθρακες. Ο στόχος που έχουν είναι κοινός, η απώλεια βάρους, όμως το καθένα έχει διαφορετική φιλοσοφία και διαφορετικό συνδυασμό συστατικών.

Τί πετυχαίνουν τα συμπληρώματα αδυνατίσματος κατά τη δράση τους ;

 1. Καταστολή της όρεξης

Ο έλεγχος της όρεξης είναι από τα πρώτα ζητούμενα κάθε συμπληρώματος αδυνατίσματος αφού η όρεξη αποτελεί δεν έχουμε λιγούρες,τον μεγαλύτερο εχθρό στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος. Αν αυτή περιοριστεί και  που αποτελούν τη σημαντικότερη αιτία αύξησης βάρους, τότε ο δρόμος προς την απώλεια βάρους θα είναι πολύ ευκολότερος.

 1. Αύξηση της ενέργειας

Στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος, μειώνουμε κατά πολύ τις θερμίδες που καταναλώνουμε με αποτέλεσμα να χάνουμε και μεγάλες ποσότητες ενέργειας. Εδώ τα χάπια αδυνατίσματος έρχονται να αυξήσουν τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας για να μπορούμε να λειτουργούμε όπως πριν και να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Μας προσφέρουν λοιπόν την ίδια ενέργεια με πριν για να μην παραιτηθούμε από την δύσκολη διαδικασία της απώλειας βάρους.

 1. Ενίσχυση του μεταβολισμού

Την απότομη μείωση βάρους και θερμίδων ο οργανισμός την αντιλαμβάνεται ως απειλή και προσπαθεί να την καταπολεμήσει. Τίθεται δηλαδή ο οργανισμός σε κάποιο συναγερμό κινδύνου. Εκεί έρχονται τα συμπληρώματα να αυξήσουν τον μεταβολισμό για να προστατεύσουν την όλη διαδικασία και να φέρουν τον οργανισμό σε μια ιδανική ισορροπία.

Αυτό είναι κάτι που δε μπορούμε να το επιτύχουμε μόνοι μας οπότε χρειάζεται σίγουρα η χρήση κάποιου βοηθήματος.

 1. Απορρόφηση υδατανθράκων και λίπους

Ένας βασικός στόχος των χαπιών αδυνατίσματος είναι το λίπος. Το λίπος αποτελεί την αιτία της προσθήκης βάρους στον οργανισμό. Η επίτευξη λοιπόν απορρόφησης μεγάλου ποσοστού από τις θερμίδες που καταναλώνουμε είναι μεγάλο κατόρθωμα για τα χάπια αδυνατίσματος. Είναι ένας τρόπος να περιορίζεται η αύξηση του βάρους μας και η μείωση του υπάρχοντος. Το ίδιο ισχύει και για τους υδατάνθρακες.

 1. Απομάκρυνση των υγρών

Μια άλλη αιτία που διατηρείται το βάρους μας είναι η κατακράτηση υγρών. Την απομάκρυνση λοιπόν μεγάλου ποσοστού αυτών των υγρών έρχονται να επιτύχουν τα χάπια αδυνατίσματος. Και το καταφέρνουν, προσφέροντας έτσι μια ανακούφιση στο σώμα.

Είδαμε λοιπόν πόσο βοηθούν τα χάπια αδυνατίσματος κατά τη δράση τους. Αυτό που μένει είναι να δούμε και τη σύστασή τους. Απο τί συστατικά αποτελούνται ωστε να πετυχαίνουν μαζί με την απώλεια βάρους και προστασία του οργανισμού σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα του αδυνατίσματος.

Βλέπουμε πραγματικά αποτελέσματα με τα χάπια;

Είναι σημαντικό να διευκρινίσουμε ότι τα χάπια αδυνατίσματος δεν είναι μαγικά χάπια που θα φέρουν άμεσα αποτελέσματα χωρίς κόπο και χωρίς τη δική μας βοήθεια πάνω σε αυτό. Είναι προϊόντα που σε συνδυασμό με τη δική μας προσπάθεια θα βοηθήσουν τις λειτουργίες του οργανισμού να αποδίδουν καλύτερα και γρηγορότερα.

Κάθε άτομο έχει την υποχρέωση να αγωνιστεί σκληρά για να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Αυτό γίνεται με δυο απλούς τρόπους. Ο πρώτος είναι η διατροφή. Ένα σωστό και ολοκληρωμένο διαιτητικό πρόγραμμα χωρίς πολλές θερμίδες αποτελεί κανόνα απαράβατο για την διαδικασία απώλειας κιλών.

Επίσης η άσκηση. Επιβάλλεται ένα πρόγραμμα ειδικό και τακτικό ταυτόχρονα με την διατροφή και τη λήψη συμπληρωμάτων.

Τα τρία αυτά μαζί σε συνδυασμό, φέρνουν αποτελέσματα. Τίποτα από μόνο του δεν είναι ικανό για την απόλυτη επιτυχία. Δώστε λοιπόν και στα τρία εξίσου την ίδια προσοχή και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

Αφού είδαμε πώς λειτουργούν τα χάπια αδυνατίσματος και τα συστατικά τους, θα σας παρουσιάσουμε τα 7 κορυφαία κατά τη γνώμη μας χάπια για το 2021, καθώς -όπως είπαμε- και ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον σκεύασμα σε σκόνη που μοιάζει με καφέ, και θα δώσουμε κάποιες πληροφορίες γι’ αυτά.

Τα Καλύτερα Συμπληρώματα Αδυνατίσματος του 2022

 • Black Latte (η “θαυματουργή” σκόνη καφέ)
 • Phenq ( Το Καλύτερο χάπι αδυνατίσματος για αντιμετώπιση πολλών κιλών)
 • Instant Knockout (κορυφαίο συμπλήρωμα για άνδρες)
 • Trimtone (κορυφαίο συμπλήρωμα για γυναίκες)
 • Clenbutrol
 • Anvarol
 • Raspberry Ketones Plus
 • Phenq

 Black Latte (Αν και δεν είναι χάπι, είναι στην Κορυφή)

Το Black Latte, όπως αναφέραμε και νωρίτερα, αποτελεί από μόνο του μια ιδιαίτερη περίπτωση και γι΄αυτό συμπεριλαμβάνεται -ως εξαίρεση- μεταξύ των χαπιών αυτής της λίστας. Πρόκειται λοιπόν για ένα ρόφημα που μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει ως υποκατάστατο του κλασσικού καφέ (θυμίζει καφέ latte ή cappuccino), να το παρασκευάσει εύκολα μόνο μέσα σε ένα λεπτό και να στοχεύσει (έτσι απλά !) σε γρήγορη απώλεια των περιττών κιλών του.

Τα συστατικά του είναι: το Γάλα Καρύδας, η L-Carnitine, το Πικολινικό Χρώμιο, τα Ωμέγα-3 Καλά Λιπαρά Οξέα και ο Ενεργός Άνθρακας

Πλεονεκτήματα:

 • Αποτοξινώνει
 • Αυξάνει τη λιποδιάλυση
 • Μειώνει το τοπικό πάχος (έως και 14 εκατοστά από την περιφέρεια της μέσης)
 • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα
 • Διώχνει το φούσκωμα/πρήξιμο
 • Διεγείρει την παραγωγή της ορμόνης λεπτίνης
 • Μειώνει το σωματικό βάρος (έως και 12 κιλά)
 • Δεσμεύει σχεδόν το 80 % του διατροφικού λίπους που καταναλώνεις μέσω των γευμάτων
 • Ενισχύει τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος (και καταπολεμά τη χαλάρωση)
 • Ελέγχει τα επίπεδα της όρεξης (και μειώνει τα υπερφαγικά επεισόδια)
 • Μετατρέπει το λίπος σε ωφέλιμη ενέργεια
 • Διεγείρει τη μεταβολική διαδικασία
 • Παράγει ορμόνη ντοπαμίνη (και ευνοεί την ψυχική υγεία & διάθεση)
 • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
 • Προσφέρεται σε συναγώνιστη τιμή (όσο ισχύει η περίοδος έκπτωσης 50%)

Μειονεκτήματα:

 • Ισως το γεγονός πως δεν έχει “ξεφύγει” από την παραδοσιακή μορφή της πούδρας/σκόνης ώστε να προσφέρεται στην αγορά και υπό μορφή χαπιού
 • Αγορά μόνο διαμέσου του διαδικτύου
 • Δεν έχει προβλεφθεί δυνατότητα πολλαπλής παραγγελίας (πακέτου) σε οικονομικά πιο συμφέρουσα τιμή

Αγορά – Τιμή:

Το κάθε πακέτο Black Latte πωλείται στην τιμή των 78 ευρώ … αλλά για λίγο μόνο ακόμα μπορείς να το βρεις σε ειδική τιμή (με 50% έκπτωση) στα 39 ευρώ.

Προσοχή! Η πληρωμή πραγματοποιείται με αντικαταβολή.

Προσοχή! Η πληρωμή πραγματοποιείται με αντικαταβολή.

Phenq

Πατηστε εδω για παραγγελια του PhenQ απο την επισημη ιστοσελιδα

Συστατικά που περιέχει: Καφεΐνη, Nopal, a-Lacys, Capsimax, Πικολινικό Χρώμιο, Λάμδα Καρνιτίνη, Ανθρακικό Ασβέστιο.

Πλεονεκτήματα:

 • Καίει το λίπος
 • Ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας
 • Επιτυγχάνει φυσική απώλεια κιλών
 • Περιέχει βιταμίνες, ίνες και ορυκτά
 • Τα συστατικά έχουν δοκιμαστεί κλινικά
 • Παρέχεται εγγύηση για επιστροφή του προϊόντος εντός 60 ημερών

Μειονεκτήματα:

 • Το βρίσκεις μόνο μέσω του διαδικτύου και της επίσημης ιστοσελίδας του
 • Δεν επιτρέπεται η χρήση του από άτομα που έχουν αλλεργίες
 • Η μορφή που διατίθεται είναι μόνο στερεά

Παρενέργειες :

Αν και πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό συμπλήρωμα , οι χρήστες του έχουν επισημάνει κάποιες πολύ μικρές παρενέργειες που δεν προκαλούν όμως καμία σοβαρή ή μακροχρόνια βλάβη.  Αυτές είναι: α) στομαχικές διαταραχές ή δυσκοιλιότητα, β) κάποιοι πονοκέφαλοι προς το τελείωμα της ημέρας και γ) αϋπνία μετά τη λήψη του βραδινού χαπιού.

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα με Έκπτωση 50%

Instant Knockout (κορυφαία επιλογή αδυνατίσματος για Άνδρες)

Πατηστε εδω για παραγγελια του Instant Knockout απο την επισημη ιστοσελιδα

Ένα προϊόν που δημιουργήθηκε ειδικά για αθλητές ! Παλαιστές & μποξέρ λατρεύουν το συγκεκριμένο προϊόν για τα αποτελέσματά του.

Βασισμένη σε έγκυρες επιστημονικές έρευνες, η σύσταση του Instant Knockout, παρέχει εξαιρετικό στέγνωμα από το σωματικό λίπος.

Περιέχει όχι 1 αλλά 10 (!) αποτελεσματικούς & πολύ δυναμικούς φυσικούς λιποδιαλύτες και κυριολεκτικά βγάζει “νοκάτουτ” το λίπος !

Τώρα έχεις και εσύ την μοναδική ευκαιρία να κάψεις το σωματικό λίπος και να απαλλαγείς από τα παχάκια σου … ακριβώς όπως οι επαγγελματίες !

Δεν είναι αποτελεσματικό μόνο στα προφανή … αλλά και στο πιο επίμονο και δύσκολο σωματικό πάχος. Το “σωσίβιο”, την γυναικομαστία στους άνδρες, τους γλουτούς και τους μηρούς. Ακόμα και το λίπος στην πλάτη μπορεί τώρα να εξαλειφθεί !

Όλα τα συστατικά του είναι ελεγμένα και ανώτατης ποιότητας, ώστε το ταξίδι σου μέχρι τον νέο σου εαυτό να είναι ασφαλές και χωρίς κινδύνους !

Συστατικά :

 • Vitamin B6 5 mg
 • Vitamin B12 10 mcg
 • Zinc 10 mg
 • GTF Chromium 100 mcg
 • Green Tea Extract 500 mg
 • Green Coffee Extract 100 mg
 • Cayenne Powder 100 mg
 • Glucomannan 500 mg
 • Caffeine Anhydrous 350 mg
 • Black Pepper Extract 10 mg

Πλεονεκτήματα :

 • επαγγελματική φόρμουλα & σίγουρα αποτελέσματα
 • άριστη ποιότητα φυσικών συστατικών
 • λειτουργεί άριστα συνδυαστικά με διατροφή & άσκηση
 • χωρίς ανεπιθύμητες ενδείξεις
 • χωρίς ιατρική συνταγή
 • κλινικά δοκιμασμένο

Μειονεκτήματα :

 • αγορά μέσω διαδικτύου
 • ενδεχόμενες ανεπιθύμητες αντιδράσεις του οργανισμού (λόγω της καφεΐνης)
 • δεν έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Παρενέργειες:

Αν και το Instant Knockout  δεν παρουσιάζει παρενέργειες – καθώς είναι ένα εντελώς φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα – μπορεί να προκαλέσει ενοχλήσεις σε ορισμένα άτομα … ειδικά λόγω της δόσης καφεΐνης που περιέχει για να ενισχύει τον μεταβολισμό και να αυξάνει την λιποδιάλυση.

Σε περίπτωση που εκδηλώσεις ανησυχία, αϋπνία, ευερεθιστότητα, ανήσυχα άκρα, ναυτία, πονοκέφαλο ή οτιδήποτε άλλο ανησυχητικό σύμπτωμα απλά διακόπτεις την λήψη του προϊόντος και συμβουλεύεσαι έναν γιατρό. Συνήθως τα συμπτώματα είναι παροδικά και οφείλονται σε υπερ-διέγερση του οργανισμού λίγω της καφεΐνης.

Τιμή :

 • 1 συσκευασία 45,00 € (ποσότητα για 1 μήνα)
 • 2 συσκευασίες 90,00 € + ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε USA και UK (ποσότητα για 2 μήνες)
 • 3 συσκευασίες + 1 συσκευασία ΔΩΡΕΑΝ + ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλο τον κόσμο 140,00 € (ποσότητα για 4 μήνες)

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Trimtone (κορυφαία επιλογή αδυνατίσματος για γυναίκες)

Πατηστε εδω για παραγγελια του Trimtone απο την επισημη ιστοσελιδα

Για όποια επιθυμεί να χάσει γρήγορα κιλά και το αποτέλεσμα αυτό να είναι διατηρήσιμο, το Trimtone αποτελεί το ιδανικό σκεύασμα – διατροφικό συμπλήρωμα. Λειτουργώντας παράλληλα τόσο ως λιποδιαλύτης όσο και ως καταστολέας της όρεξης, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για απώλεια βάρους.

Το Trimtone είναι ξεκάθαρα το καλύτερο χάπι που μπορεί να βρει σε κυκλοφορία σήμερα μια γυναίκα, ώστε να χάσει κιλά. Δεν αρκείται όμως μόνο σε αυτό, αφού είναι σχεδιασμένο τόσο ώστε να διευκολύνει την απώλεια βάρους όσο και να αναδομεί το κορμί και τους μύες του, ενόσω καίει το λίπος.

Ενεργά συστατικά:

 • Πράσινος Καφές (με χλωρογενικό οξύ που απογειώνει τον μεταβολισμό)
 • Άνυδρη Καφεΐνη
 • Γλυκομαννάνη
 • Πράσινο Τσάι
 • Σπόροι του Παραδείσου (aframomum meleguata)

Πώς Λειτουργεί:

 • Πολλαπλασιάζει τη θερμογενετική διαδικασία προς αποτελεσματικότερη καύση του λίπους
 • Επιτυγχάνει αξιοσημείωτη και διατηρήσιμη απώλεια βάρους
 • Επιταχύνει τον μεταβολικό ρυθμό
 • Περιορίζει δραστικά την όρεξη
 • Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας
 • Βελτιώνει την καθημερινή επίδοση σε άσκηση και δραστηριότητα

Γιατί το επιλέγουν οι Γυναίκες:

 • Γιατί είναι φοβερά βολικό στη χρήση του (λήψη μιας και μόνο κάψουλας την ημέρα)
 • Γιατί είναι προϊόν φυσικό και απολύτως ασφαλές για το οποίο ουδέποτε έχουν αναφερθεί παρενέργειες
 • Γιατί δεν προσπαθεί να πείσει για την αξία του ενσωματώνοντας στη σύστασή του δεκάδες συστατικά παρά μόνο εκείνα που απογειώνουν τη δράση του
 • Γιατί δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή για να χρησιμοποιηθεί
 • Επειδή τα απότελέσματά του (απώλεια βάρους) έχουν διάρκεια
 • Γιατί ισχύει εγγύηση επιστροφής χρημάτων100 ημερών ώστε όλες οι γυναίκες που επιθυμούν να το δοκιμάσουν να μην αποθαρρύνονται από το ενδεχόμενο μη ικανοποίησης
 • Τέλος, για τη σχέση απόδοσης- τιμής, που το καθιστά κορυφαίο συμπλήρωμα τόσο σε ποιότητα όσο και σε αξία

Τί θα μπορούσε να προβληματίσει τις καταναλώτριες:

 • Κατά βάση, το μόνο σημείο που τους βάζει ίσως λίγη παραπάνω δουλειά είναι η απόκτηση – προμήθειά του αφού δεν υπάρχει σε σούπερμάρκετ και φαρμακεία, καθώς –προς το παρόν- η αγορά του πραγματοποιείται μόνο διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος

Τιμή:

 • Μία συσκευασία (30 χάπια, επάρκεια για έναν μήνα) κοστίζει 44,95€, από -αρχική τιμή- 54,95€ (κέρδος 10€!)
 • Δύο συσκευασίες (με τις οποίες δίνεται άλλη μια ΔΩΡΟ!) διατίθενται στην τιμή των 89,90€ (από αρχική τιμή 164,85€!) καλύπτοντας τις ανάγκες 3 μηνών (2+1)!
 • Ωστόσο, η πλέον συμφέρουσα προσφορά είναι αυτή που περιλαμβάνει την αγορά τριών συσκευασιών, με την οποία λαμβάνει κανείς ΔΥΟ ακόμα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ-εξασφαλίζοντας χρήση για 5 μήνες-, πληρώνοντας μονο 134,85€, αντί για 274,75€! (εξοικονόμηση 140€!!!)

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Clenbutrol

Πατηστε εδω για παραγγελια του Clenbutrol απο την επισημη ιστοσελιδα

Τα συστατικά του: Εκχύλισμα Guarana, Εκχύλισμα Νεραντζιού, Garcinia Cambogia

Πλεονεκτήματα:

 • Μειώνει το σωματικό βάρος
 • Καίει το στομαχικό λίπος
 • Αυξάνει την σωματική αντοχή και απόδοση
 • Διατηρεί την μυική μάζα
 • Δεν χρειάζεται ιατρική συνταγή
 • Είναι νόμιμο

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχουν αναφερθεί μειονεκτήματα γι’ αυτό το προϊόν.

Παρενέργειες:

Πιθανές παρενέργειες είναι: α) νευρικότητα, β) αϋπνία γ) κράμπες δ) ταχυκαρδία

Τα συμπτώματα αυτά είναι δυνατόν να παρουσιαστούν αν δεν γίνεται σωστή χρήση του προϊόντος ή η λήψη του κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε είναι καλό το συγκεκριμένο συμπλήρωμα να καταναλώνεται με υπευθυνότητα, με τις συνιστώμενες δοσολογίες και για το κατάλληλο χρονικό διάστημα.

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Anvarol

Πατηστε εδω για παραγγελια του Anvarol απο την επισημη ιστοσελιδα

Τα συστατικά του: ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), Eκχύλισμα Άγριας Ρίζας Yam, BCAA, Ορός Γάλακτος σε πρωτεΐνες, Soy Protein

Πλεονεκτήματα:

 • Ενισχύει την αντοχή, την ενέργεια και τη δύναμη
 • Απομακρύνει το λίπος και διατηρεί την άπαχη μάζα
 • Αυξάνει τη ροή του αίματος
 • Μειώνει το στρες
 • Ανεβάζει τη λίμπιντο και τη σεξουαλική επιθυμία

Μειονεκτήματα:

 • Ίσως χρειαστεί αρκετός χρόνος για να δείτε αποτελέσματα

Παρενέργειες:

Δεν έχουνε επισημανθεί παρενέργειες για το συγκεκριμένο προϊόν.

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Raspberry ketone Plus

Πατηστε εδω για παραγγελια του Raspberry Ketone Plus απο την επισημη ιστοσελιδα

Τα συστατικά του: Raspberry Ketone, Kelp, Εκχύλισμα Acai Berry, Αφρικανικό Μάνγκο, Μυλόξυδο, Πεκτίνη Γκρέιπφρουτ, Πράσινο Τσάι.

Πλεονεκτήματα:

 • Η παρασκευή του γίνεται από γνωστή Βρετανική εταιρία
 • Τα χάπια αυτά είναι ιδανικά και για χορτοφάγους
 • Περιέχονται 200mg Raspberry Ketone

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ μικρή ποσότητα των συστατικών
 • Η επιστροφή χρημάτων επιτρέπεται μόνο σε σφραγισμένες συσκευασίες.

Παρενέργειες:

Παρόλο που τα παραπάνω προϊόντα έχουν απολύτως φυσικά συστατικά και είναι ασφαλή, υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν σε λίγους μόνο χρήστες που έχουν ευαισθησία ή αλλεργία σε κάποιο από αυτά τα συστατικά. Οι παρενέργειες αυτές είναι ελάφριάς μορφής και εξαφανίζονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, μπορεί να παρατηρηθεί:

 • Ναυτία
 • Πονοκέφαλος
 • Διαταραχές στο στομάχι
 • Αέρια
 • Διάρροια
 • Νευρικότητα
 • Στεγνό στόμα

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Phen375

Τα συστατικά του: Καφεΐνη, Ανθρακικό Ασβέστιο, Λάμδα Καρνιτλίνη, Πιπέρι Καγιέν, Πικολινικό Χρώμιο, Εκχύλισμα Ορχιδέας.

Πλεονεκτήματα:

 • Κλινικά ελεγμένο
 • Η παρασκευή του γίνεται από εγκεκριμένα εργαστήρια
 • Τα υλικά του είναι φαρμακευτικά
 • Ενισχύει την καύση του λίπους
 • Χορηγείται χωρίς ιατρική συνταγή
 • Ελέγχει την όρεξη
 • Μπορεί να καταφέρει απώλεια έως και 3 κιλών μέσα σε μια εβδομάδα
 • Έχει εξαιρετικές κριτικές

Μειονεκτήματα:

Δεν έχει αναφερθεί κανένα μειονέκτημα για αυτό το συμπλήρωμα

Παρενέργειες:

Οι παρενέργειες που έχουν αναφερθεί είναι: α) δυσκοιλιότητα, β) ζάλη, γ) αύξηση της αρτηριακής πίεσης, δ) αύξηση του ρυθμού της καρδιάς, ε) διαταραχή στον ύπνο.

Αυτές οι παρενέργειες εξαρτώνται από την γενική κατάσταση της υγείας του χρήστη, από την ηλικία, από την δοσολογία, και την γενική άμυνα του οργανισμού που είναι διαφορετική για τον καθένα. Υπάρχουν δηλαδή άνθρωποι που η καφεΐνη τους προκαλεί ταχυκαρδία ή αϋπνία ενώ σε άλλους όχι. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρόκειται για ένα εντελώς φυσικό προϊόν με φυσικά συστατικά.

Πατήστε εδώ για αγορά από την επίσημη ιστοσελίδα

Ποιά είναι τα συστατικά των καλύτερων χαπιών αδυνατίσματος;

 1. Ανθρακικό ασβέστιο

Είναι απαραίτητο για την υγεία των δοντιών και των οστών. Αναπληρώνει όσο ασβέστιο δεν προσλαμβάνεται κατα τη διάρκεια της δίαιτας. Οι περισσότερες δίαιτες περιλαμβάνουν μικρή ποσότητα ασβεστίου στο καθημερινό πρόγραμμα με αποτέλεσμα ο οργανισμός να «κλέβει» από τα δόντια και τα οστά.

 1. Πικολινικό χρώμιο

Βοηθά να αποφεύγεται η λαιμαργία και η πρόσληψη ζάχαρης στον οργανισμό.

 1. Λάμδα Καρνιτίνη

Απομακρύνει μεγάλα ποσά λίπους που είναι αποθηκευμένα στο σώμα

 1. Πιπέρι Καγιέν

Ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται καύση μεγάλων ποσοστών λίπους.

 1. Καφεΐνη

Ενισχύει την ενέργεια, την αυτοσυγκέντρωση, την εγρήγορση και αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό.

 1. Εκχύλισμα Νεραντζιού

Περιορίζει την όρεξη, θέτει τον μεταβολισμό σε εγρήγορση για την άμεση απώλεια βάρους και καίει το αποθηκευμένο λίπος.

 1. Πράσινο τσάι

Αποτελεί ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό που προστατεύει και θωρακίζει την υγεία.

 1. Garcinia Cambogia

Το εκχύλισμα αυτό βοηθάει στην καταστολή της όρεξης και επομένως στην αποφυγή πρόσληψης πρόσθετου λίπους. Σ’ αυτό συμβάλλει η ύπαρξη Υδροκιτρικού οξέος.

 1. Εκχύλισμα Guarana

Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα καφεΐνης και από αυτή του ίδιου του καφέ. Έτσι αυξάνει την ενέργεια, καίει εύκολα το λίπος και ενισχύει τον μεταβολισμό.

 1. Coleus Forskohlii

Συστατικό που βοηθάει επίσης στην απώλεια βάρους.

 1. Φύλλο αγκινάρας

Συστατικό που υπάρχει σε κάποια από τα κορυφαία συμπληρώματα που θα αναφέρουμε. Καταστέλλει την όρεξη και συγκρατεί την λαιμαργία.

 1. Αφρικανικό Μάνγκο

Βοηθάει στην απώλεια βάρους.

 1. Raspberry Ketones

Περιέχει την ορμόνη Αδιπονεκτίνη που οξειδώνει τα λιπαρά οξέα και ρυθμίζει τη γλυκόζη.

 1. Acai Berry

Το εκχύλισμα αυτό προστατεύει τον οργανισμό, βοηθάει στην πέψη και στις λειτουργίες της καρδιάς.

 1. Κελπ

Το συναντάμε μόνο στο Raspberry Ketones Plus και βοηθάει στην δράση του θυροειδούς που και εκείνη στην συνέχεια βοηθάει τις λειτουργίες του μεταβολισμού.

Γενικό Συμπέρασμα

Παραπάνω σας παρουσίασα τα 7+1 καλύτερα -κατά τη γνώμη μου- χάπια/συμπληρώματα αδυνατίσματος για το 2022. Η επιλογή έγινε ανάμεσα από δεκάδες που κυκλοφορούν στην αγορά και μετά από πολλή μελέτη και σύγκριση. Θεωρώ ότι αυτό το άρθρο θα αποτελέσει ένα μεγάλο βοήθημα για να επιλέξετε το καταλληλότερο για εσάς προϊόν.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για προϊόντα εντελώς ασφαλή αφού προέρχονται από φυσικά και μόνο συστατικά. Είναι συνεπώς, εντελώς ακίνδυνα.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι κανένα από αυτά τα συμπληρώματα δεν είναι ικανό να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αν εμείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσουμε σκληρά γι’ αυτό. Χρειάζεται λοιπόν και η δική μας σκληρή προσπάθεια μέσα από την κατάλληλη διατροφή, συχνή άσκηση και μεγάλη επιμονή.

Πηγη: health-fitness.gr

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Η ελληνική dream team για τον καρκίνο του παγκρέατος

Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι σχετικά σπάνιος, καθώς καταγράφονται περίπου 7 περιστατικά ανά 100.000 πληθυσμού, άρα στην Ελλάδα έχουμε περίπου 770 νέα περιστατικά τον χρόνο. Η χειρουργική τους αντιμετώπιση είναι δύσκολη λόγω των ιδιομορφιών του παγκρέατος που βρίσκεται πολύ κοντά σε ζωτικά αγγεία του οργανισμού. Ωστόσο ακόμα και περιστατικά που βαφτίζονται «ανεγχείρητα», μπορούν να αντιμετωπιστούν από την κορυφαία εξειδικευμένη ομάδα ιατρών, που βρίσκεται στο νοσοκομείο «Μητέρα» και της οποίας ηγείται ο Χειρουργός Γρηγόρης Τσιώτος.

Σχετικά Άρθρα

Skip to content