follow us on google news

Θεόδωρος Καρούτζος: Δίνουμε την αξία που πρέπει στην Υγεία!

Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες η πανδημία επιβεβαίωσε κάτι βασικό: πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της υγείας μας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ο Θεόδωρος Καρούτζος
Διευθύνων Σύμβουλος Affidea Ελλάδος αναφέρει:H εξάπλωση της COVID-19 έφερε στην πρώτη γραμμή τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, οδηγώντας σε μία νέα πραγματικότητα.

Στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες η πανδημία επιβεβαίωσε κάτι βασικό: πόσο σημαντική είναι η φροντίδα της υγείας μας.

Η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και η Affidea , προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν πρέπει να την αμελούμε.

Είμαι περήφανος επειδή εμείς στην Affidea όλο αυτό το διάστημα δοκιμάσαμε τα όριά μας, βιώσαμε τις επιπτώσεις της κρίσης και τελικά κλείσαμε μια δύσκολη περίοδο με τις καλύτερες επιδόσεις.

Αυτό είναι ένα επίτευγμα που οφείλεται στις καλές μας βάσεις, την προετοιμασία που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα με το οποίο λειτούργησε η οικογένεια της Affidea κάτω από τις απαιτητικές συνθήκες της πανδημίας. Θα ήθελα να υπογραμμίσω όμως ότι δεν είναι τα οικονομικά αποτελέσματα αυτά που δείχνουν την πετυχημένη πορεία μας.

Μεγαλύτερη σπουδαιότητα έχει το γεγονός ότι δρομολογήσαμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό και ένα σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα που θα υλοποιείται τα επόμενα χρόνια.

Αποδεικνύεται ότι η Affidea αξιοποίησε την περίοδο της πανδημίας για να προετοιμάσει την επόμενη φάση ανάπτυξης.

Το ολοκληρωμένο επενδυτικό πρόγραμμα της επόμενης περιόδου καλύπτει όλες τις αναπτυξιακές προϋποθέσεις, από νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και μετάβαση στις νέες τεχνολογίες έως τη στρατηγική συνεργασία με ισχυρούς παίκτες της αγοράς και νέες εξαγορές.

Η Affidea αποδεικνύει έμπρακτα, εδώ και 17 χρόνια, ότι η ενσυναίσθηση στην εξυπηρέτηση, η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Εταιρεία να ξεχωρίζει και να δημιουργεί διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που την επιλέγουν για την Υγεία τους. Σας εύχομαι Υγεία πάνω από όλα, για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Πηγή: insurancedaily.gr

follow us on google news

Διαβάστε Επίσης

Top Stories
Άποψη
Αλεξία Σβώλου

Πρωταθλητές οι έφηβοι μας στην παχυσαρκία, την έλλειψη άσκησης και την ανθυγιεινή διατροφή, όπως δείχνει νέα έρευνα

Κακά μαντάτα φέρνει η νέα έρευνα του ΠΟΥ, σε συνεργασία με το ΕΠΙΨΥ για την υγεία των εφήβων, με την Ελλάδα να είναι 2η στην παχυσαρκία των 15χρονων εφήβων, 40η στις 44 χώρες στην έλλειψη άσκησης και στην 4η χαμηλότερη θέση στην κατανάλωση φρούτων και λαχανικών.

Σχετικά Άρθρα

Διαγνωστικά Κέντρα
Medly Newsroom

Η Affidea στο ΔΕΗ myRewards Coupons

Ο Όμιλος Affidea, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, εντάσσεται στο ΔΕΗ myRewards Coupons, το πρόγραμμα επιβράβευσης της ΔΕΗ που εξασφαλίζει ειδικά

Διαγνωστικά Κέντρα
Medly Newsroom

Η Affidea τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Κλινικών Μελετών

Η Affidea, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη συνεργασία της με την φαρμακευτική βιομηχανία, συμμετέχει σε περισσότερες από 400 καινοτόμες φαρμακευτικές κλινικές μελέτες πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες παρουσίας.

Skip to content